Skip to content

Co-creatie: samen werken aan een passende oplossing

Dit zijn wij

JobDesign is specialist in detachering en werving & selectie van vaste en interim vacatures. Sinds de oprichting in 2013 richten wij ons op het verbinden van professionals met opdrachtgevers in de vakgebieden vastgoed, volkshuisvesting en civiele techniek. Wij bemiddelen kandidaten vanaf mbo+ werk- en denkniveau, van starters- tot en met directiefuncties.

Wat ging hieraan vooraf? Tien jaar succesvolle ervaring in de arbeidsbemiddeling. Met een flink portie enthousiasme, doorzettingsvermogen, creativiteit en een sterk netwerk haalden wij ruimschoots onze doelen. Toch knaagde er iets.

Een nauwere samenwerking met alle betrokkenen. Meer persoonlijke aandacht. Werken aan lange termijn relaties. Het leveren van maatwerk. En de gezamenlijke ambitie om een mooi bedrijf op te bouwen. Wij zagen veel kansen en JobDesign was geboren. Plezier in het werk staat bij ons met stip bovenaan. Tijdens het bemiddelen vertrouwen wij op ons gevoel. Soms zijn we een tikkeltje eigenwijs en we doen er alles aan om tot de beste oplossing te komen.

Zo werken wij

Samen met alle betrokkenen werken we aan een passende oplossing. Co-creatie noemen we dat. Ook tijdens het proces blijven we toetsen of de gekozen richting nog altijd de juiste is. Door onze kennis en ons netwerk te verbinden met de wensen en ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten leveren wij maatwerkoplossingen in arbeidsbemiddeling.

Wat betekent JobDesign?

JobDesign is de specificatie van de inhoud, werkwijze en relatie van een baan, met als doel om te voldoen aan de technologische, organisatorische, sociale en persoonlijke eisen van een medewerker.

De principes zijn gericht op hoe de aard van een baan van invloed is op de houding en het gedrag op het werk. Deze hebben in het bijzonder te maken met de variatie in werkzaamheden en de mate van zelfstandigheid.

Het doel van JobDesign is om het plezier in het werk, de kwaliteit en het werkproces te verbeteren en problemen bij een werknemer, zoals ziekteverzuim en gevoelens van onbehagen te verminderen.

Bron: Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Job_design