Hbo / Wo trainee corporatiesector

Meer willen, meer geven

Werkgevers staan voor je in de rij. Maar daar gaat het jou niet om. Jij zoekt betekenisvol werk voor de maatschappij. Jouw ambitie brengt je ver. Dit is de uitdaging die jouw eigen grenzen verlegt.

Jouw nieuwe werkgever

Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de woningmarkt. We bieden niet alleen betaalbare huisvesting, maar helpen ook om de balans in de markt te herstellen en de bestaande voorraad sneller te vernieuwen. Traineeship Thuisgeven is het talentprogramma van Corporaties in Beweging, een overkoepelend samenwerkingsverband van 30 woningcorporaties. Zij werken samen in regio Rotterdam, Haaglanden en Drechtsteden aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en kennisdeling. Zij verzorgen o.a. de trainingsdagen en coaching. Bij de deelnemende corporaties en samenwerkingspartners vindt het echte werk plaats: https://ikgeefthuis.nl/over-ons/

Continue reading

Medewerker Wonen – Hoek van Holland

Introductie

Maak jij het mensen graag naar hun zin? Voel je je prettig binnen een hecht team binnen een kleine organisatie waar iedereen voor elkaar klaar staat? Wie weet is dit dan een leuke baan voor jou!

JobDesign is voor WVH op zoek naar een Medewerker Wonen voor de afdeling Wonen en Vastgoedbeheer voor 16-20 uur per week: woensdag (middag) 4-8 uur, donderdag 8 uur en vrijdag 4 uur vanuit huis.

 

Continue reading

Allround Wijkbeheerder – Hoek van Holland

Introductie

Heb jij ervaring in de wijk als beheerder of bijvoorbeeld als wijkagent en wil jij zorgdragen dat bewoners prettig, schoon en veilig kunnen wonen?

Voor Woningbouw Vereniging Hoek van Holland is JobDesign op zoek naar een betrokken, allround Buurtbeheerder. Je werkt hierbij nauw samen met de Medewerker Sociaal Beheer, jouw twee collega’s op Verhuur en de Opzichter.

Continue reading