Medewerker Wonen – Hoek van Holland

Introductie

Maak jij het mensen graag naar hun zin? Voel je je prettig binnen een hecht team binnen een kleine organisatie waar iedereen voor elkaar klaar staat? Wie weet is dit dan een leuke baan voor jou!

JobDesign is voor WVH op zoek naar een Medewerker Wonen voor de afdeling Wonen en Vastgoedbeheer (voor 36 uur per week). We staan ook open voor 2 dienstverbanden van 16-18 uur, als duobaan.


Continue reading

MBO Trainee Thuisgeven –

Introductie

MBO Trainee Thuisgeven           Gelijk meewerken           Gelijk betekenen

Niemand kan zonder thuis, maar een huis is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Thuisgeven is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Nieuw talent zoals jij is nodig om alle woningzoekenden een plekje te kunnen geven. Wil jij bijdragen aan misschien wel de grootste opgave van Nederland? Het is waardevol werk, voor jezelf en voor de ander. Kom jezelf ontwikkelen in een dynamische sector en geef anderen een veilige basis. Geef thuis!

Corporaties in Beweging is een regionale samenwerkingsverbanden met 29 aangesloten corporaties en koepelorganisaties in Zuid-Holland. Wij helpen mensen vooruit door samen te werken aan duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Zij initiëren dit traineeship en je krijgt vanuit hen ondersteuning. Bij de deelnemende corporaties en samenwerkingspartners vindt het echte werk plaats. In totaal zijn er 16 plekken voor trainees!

Je start op 1 maart 2024.

Continue reading