Skip to content

Senior Wijkbeheerder – Ridderkerk

Senior Wijkbeheerder – Ridderkerk

Introductie

Voor woningcorporatie Wooncompas is JobDesign PER DIRECT op zoek naar een tijdelijk senior wijbeheerder voor ten minste 3 maanden, 36 uur per week.

De standplaats is Rhoon en Barendrecht. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en het niet erg vindt (misschien zelfs fijn!) om alleen te werken, omdat je zelfstandig het wijkkantoor en de omgeving runt. Om deze reden is kennis en ervaring met wijkbeheer een must. Uiteraard kun je altijd met vragen of hulp terecht bij de andere wijkbeheerders.

Organisatie

Werving, Selectie & Detachering

Functie

Als wijkbeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor bewoners in de wijk, Jouw taak is het signaleren van en bijdragen aan het realiseren van leefbaarheidswensen en leefbaarheidsactiviteiten binnen jouw gebied. Hierbij onderhoudt je het contact met netwerkpartners in de wijk. Eenvoudige overlast-, woonfraude- en incassozaken pak je zelf op. De meer complexe overlast- en woonfraudezaken (inclusief de dossiervorming) draag je over aan jouw collega’s van Sociaal Beheer.

Om de buurtbewoners betrokken te krijgen bij het verbeteren/behouden van een fijne leefomgeving mag jij leefbaarheidsinitiatieven opzetten en ondersteun je de woonconsulent bij participatie en incasso .

Ook ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden in gemeenschappelijke ruimten en rondom de complexen.

Functie-eisen

Jij hebt ruime ervaring als wijkbeheerder bij een andere woningcorporatie. Misschien ben je zelfs sociaal beheerder en vind je het leuk om weer eens midden in de wijk te staan? Als persoon ben je sociaal, communicatief vaardig, werk je oplossingsgericht, werk je zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden

  • Start half november i.v.m. inwerken/overdracht;
  • 36 uur per week;
  • Minimaal 3 maanden met optie op verlenging;
  • Salaris: schaal F CAO Woondiensten, maximaal € 3.892,- bpm obv 36 upw. Een echte senior kunnen wij ook hoger inschalen;
  • Fijn contact met JobDesigners die altijd voor jou klaar staan.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure wordt verzorgd door JobDesign. Je kunt reageren door te klikken op de sollictatie button en jouw motivatie invoeren en CV uploaden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Miranda Derks via mail: miranda@jobdesign.nl of telefoon/app: 06-14355093

Reageer snel! Wooncompas wil graag snel in gesprek met geschikte kandidaten.
Soort dienstverband: Fulltime, Freelance / zzp, Detachering

Sollicitatie

Miranda Derks +31 (0)10-84 65 831